Saturday, April 17, 2010

Is it my fault?

Kenape ah mcm rmai sgt org tk suke aku? Mcm ape ape org nk blame aku, nk salahkan aku, nk marah marah aku. Aku ni provoke orang ke? Okay klau aku tk suke org tu, YES aku akan prvoke dye tp skrg, tk mari ong pun nk provoke org, tp org pulak mcm provoke kite.

Hine sgt ke aku smpai smua org buat mcm tu? Org benci aku ke haa? Aku ni teruk sgt ke? Aku ni menyusahkan ke? Aku ni mmg tk sempurna, aku mengaku tp kenape tk bgtau je ape salah aku? Kenape mcm nk buat aku mcm ni?

Mungkin silap aku semua mmg aku buat secare tak sengaje, aku mintak maaf. Aku tanak org sekeliling aku benci aku smua. Dyeorg je aku ade, klau dyeorg benci aku, sape lagi aku ade? Aku seorang, sepi :/

Aku mintak maaf, klau aku ade buat salah sampai menyinggung perasaan sesetengah pihak, anxiety controls my mind, and Im too weak to control it back. Aku tk sangke pun, kadang kadang tu just a single action can ruin the atmosphere. Im sorry.


Aku taknak org benci aku :(

2 comments:

meruhe said...

kdg2 ape yg jadik,
xsame ngn ape yg kite hrp kan?
hm

'azie wahab said...

miwa.
i hate u !
ahaha.
u slalu sngt pukol buntut i ;S