Thursday, April 8, 2010

SMK Lembah Bidong, 5E5 :)

Weh korang smua mmg havoc gila argh, seriously. Bising mcam ape, tp best. Korang neh ckgu ade kt dpan pun still blh suke suke, ckgu marah mrah pun still blh suke suke, nak nak mat ayen. :D ishh mat ayen adelah seorang classmate saye yg main rugby dan suke sgt kuat ;)

Selain daripade itu, korang smua juge best, suke share share mkanan kan? nak nak si sapiq tu lah, ashehh sapiq! ;) hritu bagi gule gule, smlm bagi biskut beras, hari last kiteorg kan, sayu :/

At first mmg ah excited nk pergi, bile smpai LB je rse takot ah pulok, lgy lgy ditempatkan seorang shaje di dlm satu dorm brsame pelajar pelajar LB lain, mujo dyeorg peramah dah tidak sombong, mak likes ;) and tk dpat classmate dgn tomah :( tp dpat dgn acik nge tasya nge aten, best lah tu! ;)

Mule mule mcm tk fit in lagi, rase segan seringkali menyelubungi diriku ini, alangkah anehnye. Tetapi sapatutnya tdak perlu aneh, kerane aku mmg pemalu, tidak peramah, dan sombong? ouh jauh sekali! ;) ngelah ngelah bru nk best, bru nk rpat dgn classmate! Mse smpai takut sgt dgn Anis, takut nk tego, dok ahu bkpe. Sorry Anis, tp bru tahu, Anis baik lah! :) Juge Pya dan Nana, dohla Pya cute bile dye ketawe apabile di sakat oleh lelaki lelaki 5E5 :)

Awl awl kwn kwn dgn Epey kot, sbb dye byk ckap. Barisan dpan kiteorg ade 4 org, dari kiri ; Faiz, Adam, Mat Bean & Epey. Smua asal dari Besut so slang dyeorg, terbaek! ;)Epey tu pulok klako, ade je lawok lawok dye. Mat Bean dgn Adam pulok, trlalu rpat, kerek sgguh brgurau senda secare kasor ketike ckgu sdg menulis di whiteboard, aku jugok yg mnjadi saksi gurauan senda kasor mereke itu. Tp slalunye Adam ah start dluu. Dohla ade skali hritu dyeorg terhantuk kepale secare disengajekan, smpai sekelas dengo.Dok kuat punn, mmg bengang kpale sorangg sorang lpas tuu, sapiq pun puseng blkg tnye ;

' BAKPE?! '

Lalu Epey berkate ;

' ADOK MENDA BAREY JATUH TKDII HO '

Dgn muke yg suspicious lgy Sapiq brtnye * sbb dok caye kate2 Epey ;

' MU TERATOK PALEE? '

Aku duk blkg ni glepo suke, dohla sapiq buat muke gok mse tu ishhhh.

Lpas tu tkdi dyeorg kene berlakon drama ' KERUSI ', dimane Epey sbg SriSegala, Mat Bean sbg Putra, Anis sbg Masayu, Sheh, Lan, Ikhwan, Bak, Syarul, Afiq sbg tuta-tuta dan wira wira sekalian dan last skali Mat Ayen sbg ; Si Pemukul Gong! :D Lawok gile lah awok ni blakon, pecoh perut aku sukaa sukaa ke mu, :))

Last skali, Mat Bean dgn Epey nyanyi utk kiteorg, 2 lagu, kire utk perpisahan aa :/ Sedeh sgt mase tuu, Acik nangih kot HAHA, gile kentang ah acik ehh, bkan senang nok tgk acik gitu, tp bkan nangis sbb nape pun, rindu kt mama dye, hampeh betul -__-

Time ashehh Bean&Epeyy :)And Thanks Anis fr the speech, sorry klau kiteorg ade susahkan korang smua, and frankly, mmg kiteorg enjoy blajo dlm klas 5E5 ;) , kiteorg tk rse pun korang ni mcm korang sangkekan, jgn bimbang Pya eh? ;)

Lastly, to ; Anis, Pya, Nana, Afiq, Ikhwan, Sehh, Ijat, Lan, Penyu, Sapiq, Ang, Paih, Adey, Mat bean, Epey, Syarul, Ayen, Bak, Shehh (monitor),

DO THE BEST IN SPM 2010, MAY SUCCESS BE OURS TOGETHER. JGN MAIN MAIN SGT, STUDY TAU :D TAKE CARE SMUAA KWAN KWAN SPORTING HABES! :)

4 comments:

aintiah said...

cam best giler jee..??
eyh,acik nangis..??wow!!

'azie wahab said...

waaaa.
rindu kat 5e4 ;(

miwa seventeen said...

ain ; yes ain mmg best ;)

azie ; huuu :'(

Natasya said...

rendu rendu ~
wuuuu ;(