Thursday, April 1, 2010

Im feeling awkward. Weird.

Its 1.40 a.m in the morning. Kinda weird because hours before I felt extremely happy. Now? Im feeling gloomy, so gloomy. Kenape ah? Haih mcam ade smething goes wrong somewhere :/ Even me, myself cant figure out what it is.


Boy, Im sorry if Ive been such an interupter. I didnt mean to. Yes I know, it is my mistake. Okay mmg aku je suke kat mu, mmg aku je yg mcm chasing after you, tp jgn ah lain dgn aku lpas mu tahu ni smua. Aku pun, bkan nye niat nk usha mu ke ape, aku nk kwn dulu dgn mu. Ape yg aku rse tu aku ketepi dulu. Hey takkan lah bru jumpe terus nk jump into a relationship kan? Both of us know that it is a stupid thing to do. Aku fham klau mu tak suka aku, aku takpe cume kite kwn pun ckup lah, aku tk mntak lebih :)

Dah, habis crite tu. Bukak crite lain pulak jom! :D

Next week pindah skolah, Lembah Bidong pulak, mcm best sbb jauh, nk try hidup independent, bapak pun bgtau program ni bagus sbb nak anak dye ni lebeh independent, okay bapak menurut arahan patuh patuh :) Im looking frward fr this programme. Okay tujuan programme adelah utk observe and rase mcm mane care dyeorg blaja so take note Amira Farhana ;

JANGAN PERGI MAN HUNTING PULAK, MAN HUNTING FOR 2010 ENDS ALREADY MEH :D

Haha ish tkpelah, man hunting fun ape ;) . So friends, farewell, will be missing you guys :/

Cheah - jage diri, siapkan homework tau, mse rehat dduk dgn Yanie & Natiq eh? Jgn main jauh jauh, nnt hilang arah tuju. Bimbang Miwa :/ btw, nnt Miwa blk kite pkai sanitizer Tigger wrne orange tu okay? I just bought it, I bet you like it ;) LY Raihana <3

Yanie - Yanie pun, tkdi kite manje manje doh, so Miwa pergi jgn sedeh sedeh tau, nnt nk pergi dating kt klas atas tggu Miwa blk okay? :) Nnt nk crite psl KETULEX, helo je ah Miwa, LY Mrs. Taemin <3

Natiq - Natiq, jgn tension sgt sbb Apek. Okay Miwa fham Natiq rase ape, sbb Miwa pun rse jgak. Kite kan kwn rapat so ape kau rase, aku rse jgak lah :) Kalau geram sgt ke ape, pause dlu, jgn layan dye okay :) LY Tiqoh <3

Sya - Hm budok nih, jgn skip meal mse rehat tau, nnt saket perut aje. Tkpyah diet diet, awk tu dah tggl tulang je. Nk diet btpe lgy ;) LY Soda <3

Dayah - Semet, lame gile kot dok rehat same same. Mmg dgn semet ah lame orh tk lepak same same. I miss you tau dok :/ LY Dee! <3

Resah - Ehem new car, new car, ENVY ENVY! :D

Kpd adek adek yg lain, jage diri, jgn nakal nakal, jage blk band baik baik jgn smpai buruk name band smua ye sayang sayang :)

What else to say ah? Hmph mc tkdok doh je tp kdg kdg rse mcm byk je nk mention haih, nk mention ape ahu. Okay lah running out of things to type. Bye.

' Expressions can be covered easily but feelings, its complicated '

- Amira Mardzuki, merepek lagi :)

IMISSYOU :/

5 comments:

Yoyyoh. said...

Miwaaa! Youre moving to LB? Permanently ke exhnge stdnts gitu je? Goood luck there okay <3

cheahhh said...

eh yayah, brani ye nok pindoh permanently. ad kene lepang dgn cheah. cheah hilang aroh tuju ekgi. miwa compass sy hahaha xD

TAKECARE SEMEK! BASUH BAJU MOLEK MOLEK, JANGAN BASUH SORANG EKGI AD ORANG 'HIHIHI' LAKANG AWOK KANG, BAHYEEEE. SILA MSG SY SENTIASA! <3

dayaahhh (; said...

IMISSYOUMOREEEEEEE SEMEK TOTTT! :(

miwa seventeen said...

cheah, sadapppp about the 'hihihi ' person, kang ade blk senyap tupah kangggg ;p

Yoyyoh. said...

HAHAHAHAHHA mane ah tau cheah weh. compass? sweeet ngat! :D