Saturday, November 15, 2008

Kuar Lepak :D

Okay, harini kua dgn kawan kawan consist of Dayah, Cheah, Mayamm, Aifaa, Resah dan err tiade sudah :D best lah jugakkk, kdg rindu same Alyanii :( oh oh kami jumpe Yyaahh. Pemalu gilaa dye, suke suke aje, sbb malu. Sengih je dok abehh. HAHA rilekk Yyahh, tau maluu heee :D dye kate nak amek gmba, kdg dye sndri yang malu ngehh tau ngat ah Yyah eh. Fyi, ni first time jumpe dye after berbulan - bulan doh chatting saje dalam Myspace, Friendster dan jugaa YM and oh tk lupe juge, Blogspot. Beginilah saye dan Yyah contact weeeeeeee :] last last jadi rapat gilaa. Dok tau gane last last bleh rapat, maybe sbb slalu chat kot. Ohhh ohh kiteorg on msg msg jugokk. Kate org Trg, rabokk ah ble contact, abeh care kiteorg gune :p Dan harini bleh jugak jumpe. Yyah comel tau tak? sbb dye eh sengih aje, doklaa masam je. Kdg doklaa sembang mcam dlam Internet. Ork Yyah ork? Kiteorg ajok laaa dye duk same, malu hanyaa. aihh dok tau laa dye nim. Kate nok knal sek Red Hand, kdg gitu ah, dye knal blake dohs. Tapi betul ah kate Yyah, rmai gler oh Myspacers arinii. Mmg ramai ah, abeh org jumpee. Kite eh, dari Mayang V ke Giant, pastu balik ke Mayang V smule. Mmg abeh tempat doh ronda, kdg dok tahu doh nak gi mane. Last last balik Mayang V smule. Then makan makan laaa, knyang knyang tu, ckap ckap japp, then blah gi playground, smbil tunggu ayah Dayah datang untuk amek. Smue balik rumah Dayah, yelah mcam tradisi pulakk, lepak hari Sabtu, balik rumah Dayah blake. Sek Red Hand Combat rmaii gok tdii, se mejaa full crew crew dieorg sajee. Dyeorh ketawe kuat tauuu, satu Mayang V bleh dgr :D so okay laaahh, thats all.

p/s: Best weh jumpe Liyana Syatrah :D jumpe lagi deh? Lepak same pulokk. Ajok ah Tinie Nge Kiroh sayang tuu. I Love You Yyahhhh! <3

1 comment:

yayyahRawr! said...

HAHAHA Kiroh nge Tini bereh je ;) Sayang gokk Cik Amira Farhana ! Muahhhhhhhh <33