Monday, January 19, 2009

Malam Selase, Titleless

Malam yang hening dan bosan, oh dan tdak sunyi kot, masih kdngaran bunyi knderaan diluar. Mestilah, its 2300hours, ingat manusia manusia tidur nyenyak dah ke? Haha sangkaan yang silap. Far from right ah. Its Terengganu and Terengganu had been a busy city lately, with the so called Bandaraya and the Election thinggy which ended days ago, which the winner was, YB Wahid Endut. And those unsatisfied feeling, burns in each pengikut Barisan Nasional. Yes, can you imagine how many people are not satisfy? sheesh I shouldnt be talking about this.

I should be talking about Chemistry, and Biology. And ask myself, ' why havent you finished that effing Biology homework fool? ' ahh Im too lazy to do anything right now. With this worst headache, due to the merentas desa this morning. Too much exposure to the sunlight, too much being under the sunlight = headache, pffttt pathetic :|

And texting with you know who, ended minutes ago, due to a technical difficulties. Argh, lagi bosan aku dibuatnye. What should I do? Im drop dead bored with an empty stomach and not-stay-in-place hairr. Nak makan, nak makan! Oh well, nak buat cmne, kan dah btau, malas tadii.

Besok pulak skolah, fffff cmner eh rase korang seme biler kene pegi skolah? Malas gile ah, you have to wake up, at like what, 6.00 a.m in the morning, and dikejutkan oleh that stupid noise of that stupid alarm clock. Stand up, and stretch with that bunkface and eyebags of yours, walking slowly and lazily to the bathroom to take that cold morning shower. *arh, aku tdak penah suke morning shower, mematikan mood sajaaaa.

Kenape tk jdi rebellious sajaa? Mogok tknak pegi skolah and spend your day, sleeping on your bunk. best kann? And tkpyah fikir pon psl Chemistry or Biology or Add Math, cume mimpi sajaa, mimpi and tido, all day long. Nikmat :]

Weh nak kene penampar ke hape tknak pegi skolah? Ishh kate mak, ' toksah nak rebellious lah, jgn ngade buat hal, pegi skolah or I'll cut yr duit saku! Duk umah btpe? Nnt tkde org nak amek keje tauu! Rejected tau, read my lips, R E J E C T E D! ' Sambil mase tu, kite maseh lagi berbaring di atas katil, smbil mate tertutup and tuala di leher. Tapi bile dgr je duit saku nk kene potong, baru ah lajuu je msuk toilett! :D Haihhhhhh :p


' Ibu, taknak pegi skolah boleh? Ngantuk lahhhh =,= ' - Jgn sesekali kate cmtuu, Sekian :)


p/s : ye, saye tau entry saye kali nim ntah pape, ini kerane mase nim tkde pe dlam kepale cume nak tido! :D Nytee Nyteeeeeee <3

1 comment:

Sara said...

our mum sama je perangai.pagi-pagi memang mlas pegi skola kan miwa tapi bila da jmpa the girlfriends and friends,da tak ingt dunia lepas tu.im sure abt tht ;)